This site uses cookies. Please click here for more information.
 1. Hijsoplossingen voor cleanroom en gecontroleerde omgevingen

  Voor elke cleanroom gelden specifieke voorwaarden die belangrijk zijn bij de keuze voor een cleanroom kraan. Bij ons kiest u daarom uit verschillende modellen die zijn uitgerust met diverse functies. Welke zijn onmisbaar voor uw cleanroom? Met de volgende tips kiest u de oplossing die het beste past.

   

   

  Plan vooruit

  Houdt rekening met de omgeving waarin u de cleanroom kraan plaatst. Maak een overzicht van de ruimte zodat de hijskraan naadloos in de cleanroom past.

   

  Met een strakke planning zorgt u er ook voor dat wijzigingen in het ontwerp geen invloed hebben op de productie- en levertijd van de kraan. Zo houdt u de aanschaf van een cleanroom kraan efficiënt én betaalbaar.

   

   

  Kies cleanroom kranen van hoge kwaliteit

  U kiest voor een cleanroom kraan van hoge kwaliteit omdat deze voldoet aan huidige wet- en regelgeving en (internationale) normen, zoals ISO 14644.

   

  De cleanroom kraan werkt zorgvuldig en nauwkeurig: het verplaatsen van kwetsbaar materiaal is geen probleem. De constante productiekwaliteit levert een perfect eindresultaat.

   

  Als kers op de taart vermindert een kraan van Cleanroom Cranes de kans op contaminatie. Zo minimaliseert u het risico op vervuiling van uw cleanroom.

   

   

  Verleng de levensduur van de kraan

  Met een efficiënte schoonmaakmethode verlengt u de levensduur van uw cleanroom kraan.

   

  Onze hijskranen zijn zo ontworpen dat vervuiling tijdens het productieproces minimaal is. Wist u bijvoorbeeld dat sommige coatings de reinigingsefficiëntie beïnvloeden? Bepaalde vloeistoffen reageren agressief op de materialen in de machine. Met ons advies kiest u het beste materiaal, zodat uw kraan lang meegaat.

   

   

  Denk aan de details

  Ook op detailniveau denken we met u mee. Bijvoorbeeld over hoe de huidige apparatuur in de nieuwe opstelling past, waar takels en schakelaars geplaatst worden en hoe u zorgt voor de juiste ergonomische werkomstandigheden.

   

  Vergeet daarnaast de hygiëne niet. Hoeveel deeltjes laat de hijskraan achter? Met welke mate van precisie moet het apparaat bewegen? En voldoet de kraan aan de huidige wet- en regelgeving voor uw branche?

   

   

  De voordelen op een rij

  Het aanschaffen van een cleanroom kraan kent veel voordelen, zeker als u ruim van tevoren bestelt:

  • De productiesnelheid en -efficiëntie neemt toe.
  • De werkdruk neemt af en de capaciteit -toe.
  • De kraan werkt zeer nauwkeurig waardoor de kans op ongevallen afneemt.
  • De kwaliteit van het eindproduct is van een constante, hoge kwaliteit.
  • U minimaliseert het risico op contaminatie binnen de cleanroom.