This site uses cookies. Please click here for more information.

Industrieën

Onze producten zijn geschikt voor alle branches en sectoren waarin absolute hygiëne, kwaliteit en precisie vereist zijn. Samen met internationale partners zorgen wij ervoor dat projecten bedrijfsklaar worden gemaakt.

 • Halfgeleider industrie

  Semi Conductor
  Misschien wel één van de snelst veranderende industrieën. De halfgeleider industrie heeft als motto: kleiner, sneller en goedkoper. En dat is precies onze specialiteit.

  Hightechindustrie

  High Tech
  De hightechindustrie vormt een belangrijk onderdeel van de economie en zorgt voor werkgelegenheid over de hele wereld. Ook is het een snel veranderende industrie, met nieuwe technologieën en oplossingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Wat echter niet verandert, is de behoefte aan hygiënisch hijsgereedschap.

  Voedingsindustrie

  Food
  Uw bedrijf verwerkt, converseert, bereidt, en/of verpakt levensmiddelen in geconditioneerde omgevingen. Maar hoe kunt u perfecte kwaliteit garanderen, op een constant niveau? Investeer in een Cleanroom kraan.
 • Medische industrie

  Food
  Met ergonomische en steriele Cleanroom kranen vergroot u de efficiëntie van uw productieproces en voldoet aan de hygiënestandaarden die gelden voor de medische sector.

  Farmaceutische industrie

  Pharma
  Of u nu medicijnen of medische hulpmiddelen produceert: de spreiding van kleine deeltjes en contaminatie tegengaan is topprioriteit. Kwalitatieve cleanroomkranen vervaardigd uit A-klasse componenten minimaliseren de spreiding van kleine deeltjes en contaminatie. Wij adviseren u graag over de juiste kraan voor uw cleanroom.

  Luchtvaart industrie

  Aerospace
  De productie van componenten voor de luchtvaart vraagt om uiterste precisie en maximale hygiëne. Er gelden strikte normen en eisen. Onze state-of-the-art Cleanroom kranen zijn uiterst nauwkeurig in het gebruik, laten géén deeltjes of stof achter en verhogen de efficiëntie van uw productieproces.