This site uses cookies. Please click here for more information.
 1. Hefapparatuur voor cleanrooms verbetert het comfort in de werkplaats

  Hygiënisch, ergonomisch, nauwkeurig en functioneel: cleanroom hefapparatuur kent veel voordelen. Daarnaast verhoogt het de efficiëntie en het comfort op de werkplaats én kan het een zware vracht met grote precisie verplaatsen. Dus: welke kraan is geschikt voor uw cleanroom? 

  De juiste hijsoplossing kiezen voor uw cleanroom kan een flinke klus zijn. De keuze hangt vooral af van:

   

  • De behoeften van de mensen die in de cleanroom werken
  • De producten die in de cleanroom worden geproduceerd
  • De eisen die door de industrie worden gesteld
  • Het materiaal waarvan de apparatuur is gemaakt en behandeld

   

  Nog vragen? Neem contact op!

  Heeft u specifieke vragen over onze kranen of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een cleanroom? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31 162 38 38 00 of via het contactformulier. Onze experten staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.

   

  Rvs apparatuur voor cleanrooms

  Takels die geheel van roestvrijstaal zijn gemaakt of een ketting van roestvrijstaal gebruiken zijn heel gebruikelijk in gereguleerde omgevingen. Vooral in industrieën die met natte materialen of producten werken. Roestvrij staal voorkomt namelijk dat het oppervlak van de apparatuur wordt aangetast en daardoor snel veroudert.

   

  Rvs apparatuur komt ook veel voor in droge industrieën, hoewel deze keuze minder voor de hand ligt. Er zitten zowel voor- als nadelen aan het materiaal. Rvs apparatuur is bijvoorbeeld sterker dan staal, maar ook brozer. En rvs is ook tot vijf keer duurder dan gelakt staal. Onze tip? Vraag professioneel advies aan voor uw specifieke cleanroomvereisten.

   

  De juiste cleanroomapparatuur vinden

  Cleanroom Cranes biedt oplossingen op maat die aansluiten bij de specifieke wensen en behoeften van elke cleanroom. Omdat verschillende overwegingen een rol spelen bij de keuze voor cleanroomapparatuur, hebben we een whitepaper gepubliceerd. Hierin staat alle informatie die u nodig heeft om de juiste (smart) kraan voor uw cleanroom te kiezen.

   

  Meer informatie

  Wilt u meer weten over Cleanroom kranen en onze cleanroom checklist? Stel hieronder uw vraag en laat uw persoonlijke gegevens achter. Wij nemen graag contact met u op. En delen onze kennis en oplossingen op maat met u.

   

  1. Product
  2. Bedrijfsnaam
  3. Naam*
  4. Telefoonnummer*
  5. Bericht*
  6. *
  7.  
  8.