This site uses cookies. Please click here for more information.

Cleanroom cranes

Hoogwaardige hef- en hijsmiddelen voor cleanrooms en gecontroleerde omgevingen

 

Vind het juiste hef- en hijsmiddelen die voldoen aan de hoge eisen en wensen van hygiënisch en risicobeperkt werken in cleanrooms.

 

Veilig en efficiënt hijsen en heffen is van groot belang in cleanrooms. Onze cleanroom kranen voldoen ruimschoots aan actuele wet-, regelgeving en (internationale) normen, zoals ISO 14644.

 

Door zeer nauwkeurig te werken, kunnen met de juiste cleanroom kranen besmettingen voorkomen worden. En bewaakt u de continuïteit en kwaliteit van uw productieproces.

 

 

Cleanroom kranen op maat

 

Cleanroom Cranes biedt altijd een totaaloplossing op maat. Dit doen we vanzelfsprekend voor en tijdens de engineering- en fabricagefase. Maar ook na de installatie van de cleanroom kraan kunt u door een op maat gemaakt aftersales-programma op ons rekenen.

 

Ontdek ons assortiment: 

 

Voor deze hijskranen werken samen met cleanroom bedrijven en universiteiten over de hele wereld. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste innovaties en technieken. Ook investeren we fors in het opleiden van onze medewerkers met interne- en individuele trainingsprogramma's.

  1. *

   Vloeiende processen

   Met de juiste cleanroom kranen draagt u direct bij aan een vloeiend productieproces in uw cleanroom en productieomgeving. Ergonomische cleanrooom kranen vergroten de efficiency en productiesnelheid.

  1. *

   Laagst mogelijke TCO

   Er zijn veel factoren die de levensduur van uw cleanroom kranen beïnvloeden: ergonomisch ontwerp, plaatsing van takels, schakelaars en bochten. Cleanroom Cranes is expert op al deze gebieden: we vinden graag de beste totaaloplossing voor u.

  1. *

   Boost de capaciteit

   Voor productieprocessen die soepeler, efficiënter en vooral sneller verlopen. Met innovatieve, slimme oplossingen verminderen onze cleanroom kranen de werklast zodat de capaciteit toeneemt.

  1. *

   Internationale expertise

   Onze cleanroom kranen worden wereldwijd geïmplementeerd. Onze ervaren ingenieurs installeerden al projecten over de hele wereld, van de VS tot Azië. Wij zijn betrokken bij het ontwerp, de productie, distributie en installatie van de kranen.

  1. *

   Kennisnetwerk

   We investeren continu in nieuwe kennis, innovatie én in ons personeel. In nauwe samenwerking met bekende cleanroom experts en kennisinstituten lopen we voorop in het toepassen van nieuwe oplossingen en innovaties.

  1. *

   Marktleider

   We bewezen onze kwaliteit in vele internationale projecten. Dit maakt ons wereldwijd marktleider in de cleanroomindustrie. Wij leveren maatwerkoplossingen voor uw bedrijf. Met als resultaat: direct méér efficiëntie en een hogere productiesnelheid.

 1. Nieuws

Industrie expertise

 • Semi Conductor

  Halfgeleider industrie

  Misschien wel één van de snelst veranderende industrieën. De halfgeleider industrie heeft als motto: kleiner, sneller en goedkoper. En dat is precies onze specialiteit.
 • High Tech

  Hightechindustrie

  De hightechindustrie vormt een belangrijk onderdeel van de economie en zorgt voor werkgelegenheid over de hele wereld. Ook is het een snel veranderende industrie, met nieuwe technologieën en oplossingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Wat echter niet verandert, is de behoefte aan hygiënisch hijsgereedschap.
 • Food

  Voedingsindustrie

  Uw bedrijf verwerkt, converseert, bereidt, en/of verpakt levensmiddelen in geconditioneerde omgevingen. Maar hoe kunt u perfecte kwaliteit garanderen, op een constant niveau? Investeer in een Cleanroom kraan.
 • Food

  Medische industrie

  Met ergonomische en steriele Cleanroom kranen vergroot u de efficiëntie van uw productieproces en voldoet aan de hygiënestandaarden die gelden voor de medische sector.
 • Pharma

  Farmaceutische industrie

  Of u nu medicijnen of medische hulpmiddelen produceert: de spreiding van kleine deeltjes en contaminatie tegengaan is topprioriteit. Kwalitatieve cleanroomkranen vervaardigd uit A-klasse componenten minimaliseren de spreiding van kleine deeltjes en contaminatie. Wij adviseren u graag over de juiste kraan voor uw cleanroom.
 • Aerospace

  Luchtvaart industrie

  De productie van componenten voor de luchtvaart vraagt om uiterste precisie en maximale hygiëne. Er gelden strikte normen en eisen. Onze state-of-the-art Cleanroom kranen zijn uiterst nauwkeurig in het gebruik, laten géén deeltjes of stof achter en verhogen de efficiëntie van uw productieproces.